fbpx

Healthy fod for babies Local news station has a helpful new segment: ‘What Day Is It?’

Healthy fod for babies

Weet je nog welke dag het is?

Tenzij je een van de weinige mensen bent die nog steeds buitenshuis werkt, heb je waarschijnlijk geen idee. In deze tijd van quarantaine wordt het steeds moeilijker om de tijd bij te houden, laat staan ​​te onthouden welke dag van de week het is.

Gelukkig heeft het Fox 8-nieuwsteam in Cleveland een nieuwe game die ons eraan herinnert welke dag van de week het elke dag is: “Welke dag is het?”

Fox 8 in Cleveland has launched a new segment where an anchor comes in and tells you what day of the week it is.

This is where we are, folks. pic.twitter.com/KxQtxD23Sq

— Joey Palacios (@Joeycules) April 4, 2020

Zonder het openings- en slotnummer, het segment waar gastheer Todd Meany naar buiten loopt en zegt welke dag het is, duurt ongeveer een seconde. Het is niet alleen een leuke, luchtige pauze die kijkers aan het lachen kan maken, het is ook erg nuttig voor Amerikanen die zonder werk zitten of thuis werken, en waarvoor, net als voor veel miljoenen anderen, de weekdagen en weekenden onopvallend door elkaar gaan lopen.

Mocht je vanuit Nederland om een of andere gekke reden willen afstemmen op het nieuws in de omgeving van Cleveland, dan geeft ‘het openingsnummer’ je genoeg tijd om zelf een gok te wagen voordat je het echte antwoord krijgt.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Shopping cart

×